Valmentajasta
Kirjaudu
Lue lisää

Kokonaisvaltainen kauneus

Apr 23, 2023
Kauneusblogi

Avain Kauneuteen – Kaikki sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta

 

Alan tästedes julkaista blogisarjaa, jossa tarkoituksenani on valaista lukijoita kaikesta, mikä liittyy ihonhoitoon ja ulkonäköön. Ulkonäkö onkin mielenkiintoinen ominaisuus siinä mielessä, että sananmukaisesta merkityksestään huolimatta siihen liittyy paljon sisäisiä asioita. Mikä on fiilis? Kuinka voimme? Onko stressiä? Kaikki tämä vaikuttaa huomattavasti ihon kuntoon ja ulkonäköön. Silmien on sanottu olevan sielun peili, mutta kosmetologina sanoisin ihon heijastavan ihmisen terveydentilaa jopa silmiä paremmin. Blogissa käsitelläänkin terveyttä kokonaisuutena, enkä tarjoa helppoja pikakonsteja monimutkaisiin ongelmiin.

 

Olen tehnyt pitkän uran kosmetologina ja akupunktiohoitajana ja kiinnostuin kokonaisvaltaisesta hoidosta jo nuorena. Ymmärsin varhain, ettei pelkällä ulkoisella hoidolla voida saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. Iho-ongelmiin löytyy aina joku syy, oli se sitten perinnöllinen tai elintapoihin liittyvä.

 

Kiinnostus ravintoon kumpuaa lapsuudestani. Äitini oli viisas, eikä antanut meidän lasten syödä väriaineilla kyllästettyjä karkkeja. Emme kuluttaneet eineksiä emmekä margariinia ja perheessämme tiedettiin välttää natriumglutamaattia jo 70-luvulla. Minut opetettiin kyseenalaistamaan asioita ja ajattelemaan välillä omilla aivoillani, mistä olen kiitollinen.

 

Ravintoasioiden lisäksi olen opiskellut kiinalaista lääketiedettä. En pidä ehdottomuudesta enkä  joko-tai -ajattelusta, vaan uskon, että soveltamalla niin länsimaista kuin kiinalaistakin viisautta valikoiden kummastakin parhaat palat saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Terveys on kokonaisuus, mutta hoitovaihtoehtoja on useita: jää lukijan itsensä harteille valita niistä itselleen sopivin ja mieluisin.

 

Nykyään odotetaan jonkin aineen tai ihohoidon taianomaisesti poistavan kaikki ongelmat. Sen sijaan, että heitetään rahaa ongelmaa päin ja odotetaan sen katoavan, kannattaisi keskittyä ennaltaehkäisyyn. Miksi yrittää korjata ryppyistä ihoa hoidoilla, kun siltä voisi välttyä yksinkertaisesti paremmilla elintavoilla? Hoitojen toimiessakaan ei lopputulos ole yhtä hyvä, kuin se olisi ollut ennaltaehkäisyllä. Hoidot ovat lisäksi kalliimpia ja vaivalloisempia kuin pienet elintapamuutokset.

 

Blogissa käsitellään siis vaihtelevasti osa-alueita, jotka vaikuttavat ihmisen hyvinvointiin ja tasapainoon ja sitä kautta ulkonäköön. Stressi, uni ja liikunta ovat näistä tärkeitä, kuten on myös ruoka. Ihmiset väittävät usein, ettei heillä ole aikaa tai rahaa toteuttaa elämäntapamuutosta. Useimmiten tämä on kuitenkin pelkkä tekosyy. Iho kiittää, kun jätät karkit ja muut turhat hiilarit kaupan hyllyyn, ja samalla säästät rahaa. Kotona tehty kasvojumppa on täysin ilmainen ja vie vain pari minuuttia.

 

Ohjeviidakko on kuitenkin valtava, eikä tavan tallaajan ole helppoa suunnistaa dieettien ja treeniohjelmien viidakossa. Vedettäisiinkö siis kerrankin mutkat suoriksi ja keskityttäisiin perusasioihin? Jokainen ihminen on erilainen, eikä toiselle tuloksia tuottava keino välttämättä sovi toiselle. On kuitenkin tiettyjä perusohjeita, joita kaikkien olisi hyvä noudattaa. Nämä tulen tekemään selväksi blogissa.

 

Tavoitteenani on siis auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa ja nauttimaan elämästäsi ainaisen stressaamisen terveydestä ja ulkonäöstä sijaan. Blogin neuvoilla pääset jo hyvään alkuun, mutta perusteellisempaa tietoa löytyy Avain kauneuteen -kurssiltani. Kurssin ostettuasi saat kaiken materiaalin käyttöösi ja voit kuunnella sitä missä tahansa oman aikataulusi mukaan. Kurssi on kaikenkattava ja sisältää runsaasti hyödyllistä tietoa, kaikkea ihonhoidosta hormonitoimintaan. Lisäksi saat tulostettavia reseptejä ja kasvojumppaohjeet.

Seuraavassa osassa käsittellään kesää ja sitä, mitä tulisi ottaa huomioon ilmojen lämmetessä. Toivotan oikein mukavaa ja aurinkoista toukokuuta juuri sinulle!

 

 

Aloita kurssi ja kuuntele omaan tahtiin. Saat tietoa kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidota ja säästät aikaa ja rahaa turhilta kokeiluita. Saat paljon terveellisisä reseptejä ja ohjeet kasvolihasten hoitoon. Ja valtavasti tietoa. Kurssimateriaali jää sinulle ja voit edetä omaan tahtiisi.

Osta kurssi

Tilaa uutiskirje, niin saat ajankohtaista tietoa kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.