Valmentajasta
Kirjaudu
Lue lisää

Maksu- ja toimitusehdot

(voimassa 1.7. 2022 alkaen toistaiseksi)

 

 

 

Palveluntarjoaja:

Avain Kauneuteen valmennus

T:mi Tampereen Kauneusateljé

Krista Matara

Y-tunnus 1125718-6

Aleksanterinkatu 29 A

33100 Tampere

Puhelin 0405875078

[email protected]

 

 

 

 

  1. Valmennuksen tilaaminen tapahtuu verkkosivustolta osta kurssi painikkeella, josta avautuu kassasivu. Täytettyänne henkilötiedot, voitte valita eri maksutavoista sopivimman.

 

 

 

Maksupalvelutarjoaja

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

 

 

  1. Hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen saatte sähköpostitse maksukuitin sekä erillisen linkin valmennukseen, jonka avaamalla hyväksytte toimituksen ja pääsette valmennukseen sisälle. Avattua valmennusta ei voi palauttaa.

 

  1. Valmennuskurssi toimii kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla. Käyttäjä vastaa omista yhteyksistään ja päätelaitteista sekä ohjelmistoistaan.

 

  1. Ongelmatilanteissa voitte olla yhteydessä valmennukseen.

 

  1. Pidätämme oikeuden hinta- ja toimitusmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

  1. Valmennus yrittää parhaansa mukaan varmistaa, että julkaistut tiedot ovat oikeita ja ajantasaisia mutta jotkin tiedot saattavat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä.

Käyttäjän tulee aina itse arvioida valmennuksessa annettujen tietojen ja erityisesti liikuntaan ja ruokavalioon liittyvien tietojen soveltuvuutta käyttäjälle, ottaen huomioon mm. käyttäjän terveydentilan, fyysiset ominaisuudet sekä muut henkilökohtaiset olosuhteet.

 

  1. Valmennus on henkilökohtainen eikä sitä saa jakaa kolmannelle osapuolelle. Valmennus on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

 

  1. Force majeure eli ylivoimaisen esteen (luonnon tapahtuma, katastrofi ym) ollessa kyseessä valmennus ei ole ko. aikana vastuussa valmennuksen toimivuudesta.

 

  1. Valmennuksen, asiakkaan tai kolmannen osapuolen riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Riita-asiat käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa.